Saturday, November 14, 2009

Lets hit the bitch!



Ohhh gambar ini sungguh menarik. Kawan-kawan, jom pergi bitch beach mana-mana, and snap picture lari2 macam ini jugak,nak tak?

Gambar ini sesat when I googled for Glee images. Kenapa pulak dia yang keluar? Nasib baik dia cool. So, bila dah mesmerized dengan gambar ni, terus google image yg lari-larian di tepi pantai jugak.





Tempting nya... Jom pergi pantai!




P/S : I have so many things in my head to throw up here, but the TV looks more attractive.. haha

8 comments:

anisizatyA.J said...

hahahah cacattttt, tiba2 je letak gambar pantai. well datang tgk pantai makassar, sumpah takde selera.haaha, jum g redang!

anisizatyA.J said...

hahahah cacattttt, tiba2 je letak gambar pantai. well datang tgk pantai makassar, sumpah takde selera.haaha, jum g redang!

vYe said...

ahha yeke??? xkan xde satu pon yg ok,jadi tourist spot...

bila nk g redang?jaoh dow..habes duit aku.

dyla ishak said...

pg pulau sipadan.... wonders of natures kot...

lawa do gamba tu...nnt aku amek gamba cmtu gak la kat spain! hahahhahahaha

vYe said...

ahh benci dyla...siap nak pergi spain tu..ish nyampah2.

Mar marfez said...

rumah aku 10 min ke pantai...tapi bahaya dow skang......bergelora...tengkujuh...fyi datin ruhani da ada fb..wt..??

Eyriqazz said...

Saya pun sukakan pantai.kecil2 dulu suka sgt2 mandi pantai.my wish list nak pi pantai redang,tioman,dan sipadan.

Tgk pantai,hatipun tenang..

http://eyriqazz.blogspot.com

vYe said...

mariam : hahah kalau satu benda dekat dengan kita,memang laa kita pandang seblah mata je...
rumah aku xde pantai,dats y mengada2 nak pergi pantai tangkap gmbar...

and datin ada fb? omg omg.. wtff?

eyriqazz : ohhh sipadan. siapa tak mau pergi... kumpul duit banyak2 dulu, baru merasa nak pergi sipandan..