Tuesday, April 28, 2009

Album Gambar

Ini mode santai Buchanan.
Aku suka dia dressed up macam ni.
Simple & casual.
Watch dia tu, aku beli masa dia dapat straight A's UPSR.
Dia simpan sampai sekarang.
Ini masa CNY tahun lepas. Buchanan join Persatuan Tarian Singa Kampung Sengat.
Buchanan duduk depan sekali, yang pegang kepala singa tu.
Attaboy!
Aku bangga habis.
Ni pagi masa nak pergi lawan pancaragam sempena
Sambutan Hari Kebangsaan 2001
Ni tengah siap-siap nak pergi masquerade ball.
Smart gila dia.

Time ni,

aku pun tak tahu apa.
Buchanan nak pergi audition Raja Lawak apa?
Pakaian macam badut je aku tengok!


Aku hantar Buchanan masuk kelas ninja.
Maklumlah, sekarang kan banyak perverts.
Nak cegah Buchanan dari buang masa dengan mat-mat rempit.



Time ni masa Buchanan baru balik dari indie concert.
Concert apa hah? Hujan ke Meet Uncle Hussein?
Aku tak suka betul dia involve benda-benda macam ni.
Rupa dah macam budak-budak busuk.
Buchanan kena grounded 3minggu.
Wattrie, Cyfer, korang bad influence betul.

Lepas tu, Buchanan janji xdengar music macam tue lagi.
Dia start dengar lagu Faizal Tahir dan Tomok. LOL
Kadang2 Buchanan join aku karaoke lagu Taylor Swift.
Bila Buchanan lupa dunia,
macam ni lah rupa dia

Ini, probably Buchanan in the next 70 years.
Dah bermisai panjang, time ni aku dah tak hadap nak jaga dia dah.
Pandai-pandai lah kau cari makan.




P/S : I found myself having slightly less interest in Pet Society. Semua salah kau Facebook. Apesal kau tak bagi aku hack duit? Bila aku hack coins je, kau mesti block. Aku geram betul. I want to see Mr. Facebook, now!
Sekarang Buchanan dah jatuh miskin, aku pun macam mengabaikan tanggungjawab.

12 comments:

ppwen said...

a kind of siao u got!!!
wattrie sudah lama saya xmain,macam mane buat buchanan kau jahat??siao!!!gila!!siao!!gila!!

anisizatyA.J said...

bru nak ask sape wattrie..hehehe...cyfer dila nye kan..ehehe

MeaBerry said...

pantek lu siap ade tarian naga kampung sengat. kalau betoi3 ade, sure mak aku suke. takyah nak jemput clown untuk selebret arijadi anak abang aku ke nanti.


siot la kamu ni bagi aku gelak sorang ajek tgk gambo bucanan yang kiut miut ni.


wa bucanan suka tomok ye? phewit2 mesti tuan die pun suka jugak.

ha jgn nak sembunyi muka bawah bantai. aku tahu ko ade simpan perasaan pada tomok. sejak sek rendah lg kan

vYe said...

peiwen: u je yg lama xmain...but watrie and buchanan neighbour what??surely got influenced a bit...

annes : cyfer dyla punya...hahahha... ridhwan punya name ollie..

mea: buchanan is not open for business... die wat community service je tue join club kg sengat..
aku makin suka jugak laa tomok since oiam ni...cm makin smart, suara xde sengau dahh...

dyla ishak said...

cet, cyfer girl yg comel
buchanan la ni, yg drag die gi concert bodo tuh

ha..now, die dgr lagu tomok plak?haiz
buchanan ni memang
hahahaha

aku ske a album ko..bes2

aku pon tak minat sangat dah, tapi adek2 kawan aku sebuk suro aku bukan pet soc hahahah

MeaBerry said...

tahniah. pasni ko leh join khai sebab die pun ske tomok.

vYe said...

dyla : aku xtau lah buchanan terjebak ngan sape g concert buka2 tuh...kene behave lah lpas ni...
weh buchanan mmg minat tomok dow..improved version of tomok tuh..kehkehkeh..

mea: sape khai weh?

maryam marfez said...

tomok jd juara OIAM kot, suh la buchanan masuk tahun depan lak...dapat satu juta lh la die enjoy beli banyak barang...wei da boleh heck balik la....g cr u tube la cara terbaru..

vYe said...

hahahha...nnt,kene test power suare buchanan dulu...
weh aku da tgk da care baru..sume kate new method konon...but nothing works! pfft

dyla ishak said...

minat buchanan same ngn tuan die eh

aku harap in the next 70years, ko memang tak jage die dah la..
kang sian anak2 ko...yg betol2 manusia...haha

vYe said...

eh lain lah dyla...
buchanan minat tomok,tuan die minat taylor swift...
kehkehkeh...

next 70 tahun??
umur aku da 91 tahun...
aku jaga cucu cicit aku da...

MeaBerry said...

i mean justkhai