Sunday, February 22, 2009

My Night Mode

Tadi saya nampak banyak sangat polis trafik, kenapa ni???Rupa-rupanya ada shooting Impak Maksima.. kot

LOL...Mwahahahha

Saya baru membeli sehelai dress dari damn malu nak admit tp wtf? persetankan! UpTown. Ye harganya hanya rm45. Saya tahu mungkin dress itu jauh beza kualitinya dan harganya dari dress2 di Dorothy Perkins atau Miss Sixty. *sigh* "Aku broke nie, xmampu lahh. Aku harus tabah"

Saya tak mahu upload di sini,kerana anda semua mungkin akan gelakkan saya dengan kain murah ini.Tapi itu semua saya tidak peduli kerana bila saya sudah pandai jahit nanti, saya akan quit spending and instead, I'll make my own. Yeay!!

Oh ye.. Skil menjahit saya makin meningkat. Hahaha ape jenis ayat ni?? Saya dapat tempahan okay.Inilah hasil2 nya.








Studio menjahit saya.wtf?

PerluKeMention? - Serius aku da terer. Satu pencilcase aku boleh buat less than sejam lah. Hebat lah tu kan??? Faster clap hand!

MonologueDalaman : A- bloody Vye. Poyo nak mampos! Setakat jahit pencilcase pun kau nak kecoh satu kampung................ B- " xpe2,kau kutuk lah aku, nanti aku da pandai jahit, baru kau sujud aku lama-lama".... C- "haih bile aku nak pandai menjahit ni"

11 comments:

ppwen said...

pak pak pak....
giving clapsss....

ayunietahir said...

hoii.. aku nye order tak siap2 pon.. turqoise2~~ haha

vYe said...

ppwen: tq babe..

ayuni: nk order kene proper...sms aku..hahahhaa

ayunietahir said...

wakaka.. celcom.. mahall..kire aku order kat cni la k!! =)
wei serius aku mimpi ko ajar aku makan tepanyaki tu.. tak leh bla.. sampai mimpi2!!

vYe said...

sila specify..
size : normal aku wat gune sedozen je...

warna : nak 3?4?5? sila nyatakan warna yang anda mahu...

panjang : nak bape inci?? normal aku wat 8.. 7 pon bole.. kot2 ko nk gedabak, 18 inci pon ade...

anisizatyA.J said...

weiii aku nk warne pinkkkkk

linda said...

Syafiqah,bila ko practice hobi terbaru ni?

maryam marfez said...

vye--

tq for da pencil case..
klo bleh buat tuk faizul satu..gegege mmg tak bleh blah aku ni

d L a said...

hey at least ko boleh jahit pencil case dari ak yg hanya bole buat jelujur (btul ke?) halus dan besar serta sembat (btul ke?) utk cover koyak je kott!! hahahaa

MeaBerry said...

kak nak oder. 5 dozen. semua kale ijau pucuk pisang n kelabu tahik anjeng.


waaaa.weh asal kat blog aku, ko nye status update ni lambat ek... one more thing, leh tak buang yang verification tuh.

aku bukan robot, walau pun aku ni berbadan besa, aku ttp manusia tau

vYe said...

annes : weyt sila specify... xkan nak colour pink tue satu aje.. gile buhsan...

linda : kalau nak practice, kene tunggu cuti, then menempek kat umah kwn aku...sbb mak aku xnak get rid ngan mesin antik buruk die tue, and beli baru yg portable bg kat aku supaya aku leh bwk balik kl...

mariam : kalau ko nak soh aku wat utk faizul, bole! tp kali ni kene charge ahh...sbb die bkan kwn aku, bf kwn aku je...

dLa: ok lah...atleast ko ade basic..kalo kiyak bole jahit sndri, xyah suruh org len...

mea : word verification tue perlu utk make sure ko bkan some kind of pervert..hahahahahah

KAWAN2 : SAYA BAGI FREE UNTUK RAKAN2... TOKEN OF FRIENDSHIP LAH LEBIH KURANG. OUTSIDE THE NETWORK, AKU CHARGE.. RM5 SATU...