Thursday, June 18, 2009

Post awesome trip mood

Disebabkan Ipoh terlampau panas, aku membuat keputusan untuk merajuk ke KL.
KL tak sepanas Ipoh, tapi orang KL xreti bersyukur.
Contohnya Dyla, setiap hari dia mengadu panas. Cheh

Trip kali ni memang lain.
Sebab aktiviti tak dipenuhi dengan venue yang indah2 di megamall segala macam.
Sebaliknya dipenuhi dengan venue-venue seperti Mapley Kajang - serius ni aku paling rindu. Hari tu datang aku order Naan Cheese terus, amek kau!, Kolej Rahim Kajai UKM, Pasar Malam Bangi, Port Nasi Lemak terhebat PJ. Ok ada sehari pergi juga ke MidValley.

Okay.Taknak brag pasal shopping dekat MidValley.Sebab MidVal SALE GILAAAAAAAAAAAAAAA sampai aku bawak RM500 pon leh lesap macam tu. Eh tadi kata taknak brag pasal shopping. OK fullstop.

So, aku broke. Annes, sorry.Lepas ni tak boleh teman kau shopping lah.

One thing for sure, I've lost the passion to camwhore. Why why why why why?
So, tiada gambar lah nk muatkan muka2 aku yang tak muat untuk dimuatkan. korang faham tak?


Tapi ada jugak aku capture gambar. Ni gambar barang2 yang Dyla beli untuk aku. Sila berasa jealous segera!


Paling kutunggu. Jellybeans.
OMG by the time aku post entry ni, da tinggal separuh da.
Yang lain aku telan semua.
LOL



Nampak tak?
Annual book POTC.
Hardcover ok?
Sila terpegun.



Ni pun kira souvenir beliau hadiahkan kepada aku.
Thanks a bunch Dyla.
Disebabkan kau comel + baikhati + aku nak bodek kau supaya next year kau belikan macam-macam untuk aku lagi,
aku bagi chance ko feymes dalam blog aku.
Nahh, kau in kimono.



Inilah port nasi lemak yang aku crave selama hari ni.
Nasi Lemak Sg Merab Bangi.
Berjaya pujuk iffa bawak pergi sana beli nasi lemak.
Ye, itu Iffa and Dyla.


Ok.
Sekilas pandang MNG pada 17 June 2009.
Almost all items -50%.
Percaya tak?
Thats why semua orang naik hantu.
Beratur fitting room pon macam beratur masa pilihanraya umum hari tu.
sedih gila.
~
~
~
P/S : Seronok gila cuti sekolah dah habis. Adik-adik aku pon semua dah balik asrama. Lepas ni aman sikit rumah ni. Tak payah aku berebut laptop sendri ngan adik2, berebut remote TV, berebut channel AXN tp AB bukak ESPN pfffffffffft. Takde mak nenek nak bising kat telinga bila tak kemas katil bila bangun tidur,And boleh online sampai laptop explode.

12 comments:

miss AIN said...

vye!gle best shopping!
jpa sem ney da kering seyh..
yuran dekat 2k..cittt!terok ukm..
xsmpt nk berpoya2..hahaha

ko cuti smpai bler?

anisizatyA.J said...

weiiiiii..keji kau keji kauuuuuu...huhu..dlm mse 2 mggu ni baik kau save duit utk teman aku shop kasut lak..kejiii...hahaha and dila femes lak kt blog ko..hahahahahahhaahhaha..lawak btol

vYe said...

ain :banyaknye yuran...damn ukm..
i curse you... aku stat sem 6july... lme lg kan??aku da bosan dok umah ni weh... and yeah...
best gile shopping...

annes : mne nk cri money??aku bkan ade income money every day pon..abes kire abes lah.. no more...
haih sedih tol idop aku...

anisizatyA.J said...

haihh..ko ni super keji btol..hahha..kang aku shopping ko jgn meleleh..hehehe..anyways baik gile dyla kasi ko mcm2..make sure ade utk aku gak.cis cis...

vYe said...

dyla mmg baik...
bukan mcm kau! (ni ayat hint supaya kau belikan aku mcm2 jugak balik nex week)...
mne de mcm2..
satu tu je..
yg len aku order...
OMG annes..
tolong jgn buat aku meleleh..
aku xkuat iman...
kang aku tergoda, sanggop bhutang ngan semua orang,,,

maryam marfez said...

gambar last tu..Teringat sale guess ari tu berebut-rebut tamak bags dgn makcik-makcik kt klcc..

vYe said...

ni lagi terok ahhh...
smpai nk jalan pon susa...
bju jatuh kat lantai merata2...

dyla ishak said...

cet, celake ko letak gamba aku!!!!!!!! dang!
hahaaah

well, skung ni, kalo ngn aku mesti la gi port2 yg lame aku tak gi, mcm pasar malam, warung2, tapi kan, ko pon same kot, lame tak gi, terok tol!

jgn lupe dome yg best! hehhe tuka port a weh, takmau da starbucks, heee

dyla ishak said...

len kali kite camwhore ok!

vYe said...

ok what..faymes ko kat blog aku...
hahahaha...
yela,harus tuka port...DOME YEAH!!!
OMG creamy spagethi tu,aku tebayang2 lagi rsenye...

maryam marfez said...

heh gmbar 2nd last !! baru prasan nasi lemak sg Merab?? kenangan betul la tempat ni..paling tak lupa ialah kluar pukul 10 malam nak melepak maplee sekali hambik ko...da tutup..Hangin betol kg ni.

vYe said...

a ah yam..mmg tu nasi lemak sg merab..hahahah fana jeles gile kot..