Sunday, May 16, 2010

Justin Bieber is prettier than my grandmother

Situasi 1:

Abah : Eh Ain terkeluar tau.
Saya : Ain? Apa? Siapa?
Abah : AF
Saya : Abahhhhhhhhhhhhhhh!!! (sambil mempamerkan muka tak percaya sebab ayah sendiri tengok AF)


----------------------------------------------------------------------------------

Situasi 2 : Saya bersama adik lelaki, Aby

Saya : Aby, cepatlah mandi. Dah pukul berapa ni?
Aby : Thambi harus mandi 3kali sebulan"(With tamil slang)
Saya : ??????


--------------------------------------------------------------------------------

Situasi 3 : dalam kereta

Lagu Baby - Justin Bieber berkumandang.

Saya, Alia dan Aby. 3 beradik menyanyi dengan sekuat hati. Nampak seperti sungguh meng-enjoy saat itu..
Bila dah habis, fikir-fikir balik.
" Shit, Justin Bieber!"

--------------------------------------------------------------------------

Situasi 4

Saya,
Pekerjaan : mengutuk Justin Bieber 24/7

16 May 2010 - Balik rumah, terus bukak Youtube, search Justin Biber - Eenie Meenie

SHIT!!!

----------------------------------------------------------------------

Situasi 4 :

Pitbull: Ada ke orang polypenises? Betul ke ada term tu?
Justin Bieber : Apa kau mengarut ni?

----------------------------------------------------
WORLD IS A FUNNY PLACE
PEOPLE ARE WEIRD
JUSTIN BIEBER IS A GIRL!

6 comments:

Mar marfez said...

ain kluar....hahhahhha xleh trima aku bapak ko same nge bapak aku...layan AF

dyla ishak said...

hahahah bodo a ko ni...

sah dah gile justin bieber.

aby tu sape?

vYe said...

mariam : kalo bole ban astro ria kat tv umah aku tu, dah lama dah aku buat... bad influence gila...

dyla : aku xgile justin bieber.. die yg gile... aby adik laki aku.

anisizatyA.J said...

aku suka situasi number satu...awww uncle shuhaimi comel gilaaa hahahahaha

vYe said...

apa comel? bengang aku ngan bapak aku tau...

Syarifah al-Habshi said...

hahahaha. lawak ah. rasa cam nak lempang ko.