Thursday, May 13, 2010

Who has the largest penis?

Satu tengah hari, aku tengah bergayut telefon dengan seorang kawan.
Lepas tu aku complaint, aku cakap sekarang aku makin pelupa
Dia kata " Aku pun samalah, aku rasa sebab kita banyak sangat cakap benda kotor"
"Cakap benda kotor?" Aku jawab.
" Cheh kau tak tau si Justin Bieber (bukan nama sebenar. Dia seorang perempuan.) Dia lagi kotor. Setiap benda keluar dari mulut semua kotor" Aku tambah lagi..

Satu malam, aku chat dengan Justin Bieber.
Aku cakap,sekarang aku suka sorang Arab ni. Handsome gila.
Justin Bieber terus " wei ko tau tak, orang Arab ni penis dah laa besar"

Aku : weh kau serius ke? Aku ingat kan European.
JB: Tak,arab besar lagi. ko tak tau ke, mmg diorang paling besar.

---Aku tak puas hati, terus google 'which race has the biggest penis'---

A: Weh Justin, mane ade laa. Apparently, African paling besar. Ada recent study tunjuk African paling besar and Asian paling kecik.
JB : Hish xde laa. Memang Arab.

--- Kami pun terus bertukar2 url link----

tiba-tiba
JB: Weh aku da jumpa dah ni. (dia gelak terbahak-bahak). Ko tengok ni,( dia bg link)

"Arab men, who were often mixed with black, had larger penises than
Europeans. Recent data show similar patterns. Measurements taken from
living subjects as well as those at autopsy, show the size of testes
is twofold lower in Asian men than Europeans (9 g vs 21 g), a
difference too large to be accounted for entirely in terms of body
size (Diamond, 1986; Short, 1984)."

Aku : aah la. Tapi kenapa banyak study tunjuk Asian paling kecik. Kenapa Arab besar lak? Haish aku xpuas hati ni.

--kami berdua sambung google, tambah ilmu---

tetiba
Aku : Weh chup! Egypt kat benua mana? Asia kan?
JB : Entah la.Asia ke?
Aku : Eh dia bukan Asia Barat ke? macam Pakistan, Afghanistan tu semua.

---google 'Egypt belongs to which continent'---

Aku : Weh JB. Egypt is in benua Afrika la. No wonder. (Hampa)
JB :
See! kan aku dah cakap. Afrika, arab ni sama je. Semua besar2.
JB : Ko tau x, . . . . . . . . . .

.
.
.
.
.

Aku : gelak terbahak-bahak sampai jaw sakit. "Haih kau ni memang betul2 kotor la. Ni kalau mak aku dengar ape kite borak ni, mengucap panjang orang tua tu"

.
.
.
.
.

We stayed up that night talking about penis. . . . . One area of my expertise... NOT.
There are so many things I just didnt know. Im so naive.

P/S :Banyak lagi benda kami cakap, tapi xsesuai untuk tontonan umum. Jangan nangis sebab rasa ternoda pulak. Ilmu ni.


16 comments:

camellia idrus said...

hahaha..lawak ar ko ni..
penis ble jd topik chat..hahahahaaha...

vYe said...

jangan salahkan aku came.. salahkan justin bieber, sbb die kotor..

Mar marfez said...

aku gtau Fana!!!!

vYe said...

Fana bukan justin bieber lah

Mar marfez said...

aku nak bgtau..ko baru baligh....

anisizatyA.J said...

eee.NADIA!!!! SUMPAH KO TAK NAIVE OKAY!! hempuk kang

asyraf hanafi said...

so funny da takde keje sangat ke ape.haha

vYe said...

annes: xcukup lagi ke naive aku ni?

asyraf : yea.. xde bende da nak cakap..aparently,semua bnda dlm dunia dah ckp, except penis.

dyla ishak said...

haiz, ape nak jadi la ko ngn justin bieber nih? hish

vYe said...

tula,justin bieber tu otak kotor gile. muke je naive, tp otak kaler itam...

Rifqi Al-lil said...

babi. tak semua asian macam tu ok. ade je yg gedang. haha

vYe said...

hahah rif bengang... btw gedang??
ok aku da blaja vocab baru!

dyla ishak said...

muke innocent eh vye?

tadi aku nmpk sape justin bieber, yg laki tuh..yg pompuan aku tak jumpe lagi.

rif, tak perlu bgtau kitorang okk

vYe said...

muka naive,bukan innocent.ada beza.

laa bukan ari2 ko jmpe justin bieber yg prempuan ke?? ishh3 pelik aku...

dyla ishak said...

eh asl plak?

takde beza lah 2 muke tuh...due2 tu muke durjana, muke FAKE haha

fndrocka said...

thanks for the information!