Saturday, January 24, 2009

Mari Mari Mari Cuba

Went dining at Sushi King today. Hoiii yoiiii. Mea blanje weh.
Anyways, the cute girl there recommended us to try their new promotion.
~
~
**PRESENTING**
Yee Sang. Hoii oiii. Sedapp gila. [ Sorry tepanyaki kerana menduakan awak - plagiat ayat Annes]
~
~
~
Maka, disebabkan rasanya sehingga boleh terbang, I decided to order another one.
Why cannot? orang belanja what.
~
**My 2nd Yee Sang**
~
~
Nasihat saya: Faster2. Serbu outlet terdekat dengan anda. Promotion ends 10th Feb. Rugilah kepada sesiapa yang xmencubanya (lainlah kalau anda tahu membuatnya).
~
Kenapa anda masih di depan skrin?Pergilah ke Sushi King cepatttt!!!
~
~
To make my entry kali ini lebih ringkas,padat,tepat,pejal
~
~
~
**Naah The Food**
~
~
Disebabkan post ini memang xcomplete tanpa authornya,
~
~
**NAAH**

saya muka 10cent gila

6 comments:

anisizatyA.J said...

yuckk..hahahha..mcm disgusting je doh..hehehe

MeaBerry said...

YANG, VISIT MY BLOG... EXACTLY D SAME PIC N SAME FOOD!!!

aku tak bkk pun blog ko. tteibe bila aku da post, aku nampak la ko nye blog. perghhh same siot!!!

meh tgk gambo ko. aku da edit. click to close up ok....

ppwen said...

belanja saya jugak yea..
taiping got sishi king oso...hehe

ppwen said...

opz..is sushi king...

vYe said...

annes: itulah kadang2 ko kene paham phrase "kejijikan yang menyelerakan"

mea:tu jeke ko edit??lahh aku pon tau...

ppwen: im not sure bout going 2 tpg,if u do come 2 ipoh,we'll be going 2 sushi king..ok?

maryam marfez said...

gambar sushi tu terbalik ko upload