Wednesday, January 7, 2009

Prosperity-ing

Ciss,sejak Maxis Broadband melalui zaman kejatuhan nie, susah betol aku mahu mem-belog (stolen the idea from Hanis Zalikha). Benci ahh Maxis Broadband. Nak bkak Facebook pon lame. Sempat naik KTM sampai MidValley (tipulah.Im exaggerating okay?)

Anyways,referring back to my title, yesterday I had my Prosperity-ing session. Yeay!!!!! (Duh..I might sound so jakun,kampung and outdated right now) Pardon me. Saya pokai. Itulah jawapan kepada segala penangguhan untuk menikmati Prosperity sejak bulan lepas. Lagipon once a year what, tak pelah nak jakun pon.

Speaking of Prosperity,
Quoting Annes : Cis! Aku xsuke gile Prosperity.Kalau aku beli pon, Noorizan la tukang habiskan.


Walaupun scholar JPA xmasuk lagi, aku dan Farhana gigih mengais segala sisa-sisa yang tinggal di dalam purse kami untuk mendapatkan one set of Prosperity. Maka dengan itu, semalam,aku dengan segala kudrat,mengosongkan perut untuk menikmati keindahan Prosperity yg indah tu. Tapi kene tunggu Farhana balik dr Bangi, sebab die nak handle pekebendentahakuponxtau di sana.


Tunggu punya tunggu koL 12 baru die balik. Kami terus heading McD di Setapak je. Xboleh pegi jauh2 sbb da kebulur SGT and itu sahaja 24hours McD yang paling terdekat yang kami tahu.


Makan-makan-borak-borak.Pukul 3 baru balik. Itupun tambah setengah jam ajar Farhana park kereta. Mwahahahahhahahaha.


Ini sahaje gambar yang mampu saya upload. Sebab kebulur sgt,sampai lupa nk ambil gambar.



RandomAnnouncement : Kawan2. Duit JPA dah masuk tadi. Korang pegi lah shopping. Aku xboleh nak join. Sebab azam baru aku nak jimat.

6 comments:

MeaBerry said...

dem u! mase aku ajak ko cakap


"alaaaa xnk la.. lg pun takde duit. ala prosperity tu mahal sgt weh, jom2 kte g old town.... "


mmg celaka kan! hahaha duit jpa! yeay... aku nak shopping, tp mau beli brg keperluan aje spt; biskot, DYNAMO, milo, nescafe, oat, cotton bud, tissue, toothpaste, facial foam, baldi, not forgetting tru match aku da nak abes, z.a pun same. ha tu aje... xnk bli lain.... huhuhu harap2 aku dapat katakan "TAKNAK" kepada shopping

Anonymous said...

dyla- haahhah bodo giler ko ni...same jer ngn fana...haha
kebulur! aku nak gak tgk prosperity burger, ko dah telan plak...makan bersepah2 hehehehe
aku mahu blog jugak!!!

vYe said...

mea:
1-dulu sbb mmg broke..
2-g oldtown sgt fun,tmbh2 kalo ade buddy yg kaki oldtown gak..
3-sini berlambak2 oldtown,tp aku xtau jalan.
4-papa i dtg smlm,bg duit what..ape lagi???

dyla:
1-what happen 2 u r blog before?? i already put a link 2 urs kan???
2-dun worry..next time bile aku ber-prosperity lg,aku snap full pic..then aku upload speacially for u...

anisizatyA.J said...

dyla kenal fana? ehhehehe..apela gamba ko nih...hahha...gamba burgernye manee?? hahaha..
dyla watla balik blog ko bodo..hehe

d L a said...

nadea sdapnye prosperity burger! dah lame gile xmakan! mkn byk2 utk ak wei!

vYe said...

KAWAN2: harap bersabar!!!nnt aku upload gmbar full prosperity okaay..
dan jagan risau...aku akan makan banyak...utk dLa ngan annes walaupun annes benci gile prosperity..tp pecayalah,mase aku makan tuh,aku ingat ko Annes!!!