Sunday, January 4, 2009

My Sayang Buchanan

If you came across the name Buchanan,anda pasti teringat semasa zaman form 4, sebuah cerpen bertajuk 'Kerana Manisnya Epal'. Bagi saya,Buchanan bukanlah seorang penjaga ladang epal di dalam cerpen tesebut,tetapi beliau ialah cinta hati saya. My Facebook pet.





My lazybum Buchanan

Untuk menjadikan post saya kali ini lebih panjang tetapi tetap less menarik- as usual, inilah daily activites Buchanan yang secara automatisnya telah menjadi sebahagian dari hidup saya. Duhh uh.Im totally attached!
~
~
Mengeratkan tali silaturrahim

Menyucikan diri

Memuaskan nafsu

Menyihatkan badan (Tipu!! sebenarnye nk collect points and coins)

Shopping!!!!!

~

~

~

Sebenarnya,sudah lama Buchanan kepingin dengan fireplace itu. Ohh harganya sungguh tidak affordable.Tetapi, berkat keprihatinan tuannya,hari ini, dengan bangganya, fireplace itu telah dipurchased oleh Buchanan.

~

~

~

Tetapi,satu perkara masih menjadi igauan Buchanan. Did you see that red arrow??? Itulah the biggest villain!!! Beliau semakin hari semakin galak,mahu menginvade Buchanan's territory.Sebagai tuan yang bijak, saya harus bertindak!!!!

~

RandomAnnouncement: Kawan2,saya baru diberitahu bahawa untuk keputusan PMR 2008, MRSM Transkrian telah mengungguli tempat pertama. Hebat kan junior2 kite?Tahniah kepada anda semua, Mr principal yang sentiasa memandang 200batu dihadapan dan *ehem ehem*, Sir Kamil.

6 comments:

MeaBerry said...

haah aku pun teringt manis nya apple

vYe said...

tidak..beliau bukan si manisnya epal..

under the rainbow said...

hahhaha...so ni lah yg kat facebook aku asik bace vye's pet buchanan completed a race bla3...ceh..cm menarik je...aku lak addict fren for sale kt fb..hehe...kalahkan pet shikin..aku sokonggg


waaaa...hebat gile mrsm kite..tgkla sape 3rd batch die..muahahha

vYe said...

menarik!!!
jom laa join annes..
leh laa buchanan aku mnambah kenalan..

oho..
ptotlah aku slalu kene jual kat fb..
aku cm xbape paham sgt..
nnt ko balik ko aja aku..
aku nk join jual2 org gak..

tula psl..
mmg hebat laa mktab kite..
tgk laa sape seniornye..
tmbh lagi ldp mangkok cm ko...
mwahahahha...

Anonymous said...

dyla- hahhaha...giler a ko ni
bela la kucing ke, pig ke yang macm anes nyer tuh..ni buchanan, pet tipu, ape barang ! kehekehkehekeh

vYe said...

mne leh dyla...
pig annes ske berak merata...
2 sbb aku xske belai haiwan hidup real,susah nk jage..
bile xjage die mati,bile die mati kite kene tanam die..
u see???dr hidup smpai mati die akan mnyusahkan kite,,